Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies .

ORLY

 Ontstaan van ORLY

 
Orly, een geschiedenis van Innovatie!

Toen Jeff Pink in 1975 in Amerika Orly oprichtte, werd hij gedreven door één simpele gedachte: het innoveren van natuurlijk nagelverzorging. Hierbij ontwikkelde hij producten die niet alleen de nagels mooier maakten maar ook versterkten en repareerden. Een dringende behoefte van salons en professionals uit de branche. Het bedrijf werd overigens vernoemd naar Jeff’s vrouw: Orly. Nu, 38 jaar later, zijn er meer dan 26 nagelverzorgingsproducten en meer dan 150 kleuren nagellak. ORLY heeft een complete lijn ontwikkeld van base- en topcoats, nagelverharders, sneldrogers, producten voor de verzorging van nagelriemen, nagellakken, removers en accessoires.

 

 

Originele French Manicure


 Jeff Pink was ook de uitvinder van de originele French Manicure, die gretig aftrek vond bij veel Hollywood sterren van het witte doek. Deze ‘natuurlijke nagellook’ werd vervolgens geïntroduceerd op de Catwalks van Parijs en werd meteen een klassieker. Vanaf dat moment werd deze nagelstijl beter bekend als de ‘The French Manicure’. Vandaag de dag is French Manicure nog steeds de ultieme chique nagel en één van de best verkopende nagel over de hele wereld!

 


Bekroonde resultaten

ORLY is niet alleen door de professionele beauty-industrie erkend met verschillende awards, maar ontving ook van vak- en publieksbladen vele awards. Niet voor niets wordt ORLY wereldwijd gehonoreerd als een toonaangevende leider op het gebied van innovatieve nagelverzorging en schoonheidsproducten. Ook de ORLY Gripper Cap, waarvan de ontwikkeling 3 jaar duurde, is bekroond met een award. Deze gepatenteerde, rubberen dop biedt veel gemak bij het openen en zorgt voor vlekkeloze prestaties.


Alle producten van ORLY zijn vrij van DBP, Formaldehyde en Toluene.
Er wordt geen NANO technologie toegepast op de ontwikkeling van ORLY producten.