Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies .

O·P·I

O·P·I is een Amerikaanse firma, die te vinden is tussen de filmstudio’s in Hollywood.
O·P·I is op dit moment in ruim 100 landen verkrijgbaar en is op de professionele markt in Amerika nummer 1.
De hand- en nagelverzorgende producten onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit.
In de beginjaren produceerde O·P·I alleen kunstnagelproducten; later is het assortiment uitgebreid met een ontzettend brede keus aan producten, voor natuurlijke nagelverzorging, handverzorging en cosmetische voetverzorging. Bij O·P·I staan de gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel altijd op de eerste plaats.

Sinds 1993 is O·P·I ook verkrijgbaar in Nederland.
De Nederlandse importeur is O·P·I Products Nederland, een toonaangevend bedrijf binnen de professionele nagelverzorgingsbranche.

AP Cosmetics is door O·P·I Nederland sinds 2006 aangesteld als officieel O·P·I verkooppunt van het complete O·P·I gamma. Tevens is PNC Cosmetics geautoriseerd om officiële vakopleidingen van O·P·I te geven.

O·P·I nagellak is een begrip in Amerika en wordt dan ook door tal van sterren - zoals Katy Perry, Oprah Winfrey, Lady Gaga, de Kardashians en Rihanna - op handen gedragen.
Het is vooral de uitgebreide kleurencollectie waarmee het merk zich onderscheidt.
O·P·I heeft voor iedere smaak en stijl wel een bijpassende kleur. Ook in kwaliteit voldoet O·P·I aan de hoge eisen die gebruikers - zeker filmsterren - stellen. De lak blijft lang zitten, heeft een perfecte kleurdekking en is 'shockproof'. Geen wonder dat O·P·I in Amerika al diverse Awards heeft gewonnen en dat het door lezers van magazines is uitgeroepen tot beste product. Ieder voor- en najaar komt O·P·I met 12 nieuwe kleuren, gebaseerd op de nieuwste trends in de mode. Daarnaast lanceert O·P·I regelmatig eenmalige seizoenskleuren, die betrekking hebben op een actueel thema of een nieuwe film.Naast de collectie nagellakken biedt O·P·I een uitgebreide lijn hand- en nagelverzorgingsproducten, op basis van natuurlijke ingrediënten en botanische extracten. Bovendien heeft O·P·I een complete lijn ontwikkeld voor cosmetische voetverzorging. Deze producten zijn in eerste instantie ontwikkeld voor professionals, dus bieden ze hoge kwaliteit en een professionele uitstraling.
Aan elke productlijn gaan tientallen jaren aan onderzoek vooraf. Een belangrijk uitgangspunt is de gezondheid en conditie van de natuurlijke nagel te behouden en liefst te verbeteren.

Voor meer informatie zie www.opipro.nl