Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies .

IBD

Geavanceerde kunstnagel systemen

IBD is de marktleider in gel technologie. Met de vele 'Color Gels', 'Glitter Gels', 'Gel Effects' en 'Gel Polishes' heeft IBD de meest uitgebreide gel lijn ter wereld. In 2008 introduceerde IBD het Soak Off Gel System waarmee een nieuwe toevoeging geboden wordt om onze bestaande reeks van Gels aan te vullen. Deze revolutionaire gel biedt een nieuwe dimensie met verbazingwekkende resultaten. Soak Off kan snel aangebracht en verwijderd worden waarmee iedere vrouw het recht verkrijgt om van gedachten te wisselen. Niet alleen is het product gemakkelijk in gebruik, maar het is ook gemakkelijk op de natuurlijke nagel waarmee geen schade aangebracht wordt aan het onderliggende nagelbed.

De IBD nagelsystemen bieden natuurlijk uitziende en sterke nagels met de hoogste glans, superieure hechting, enorme flexibiliteit, geen vergeling, geen lifting en geen luchtbelletjes. Beide systemen zijn makkelijk in toepassing op zowel sjablonen als tips.

Door constante innovatie en creativiteit stelt IBD professionele nagelspecialisten in staat hun diensten uit te breiden en de beste te zijn.

Met een formule voor succes in de gel markt, heeft IBD jaren geïnvesteerd in de ontwikkeling van een superieure acryllijn. IBD deed het weer, in 2004 lanceerde ze hun revolutionaire GRIP-FLEX acryl systeem! Dit systeem biedt maximale flexibiliteit zonder lifting, breuken of lucht belletjes. Een kortere uithardingtijd dan traditionele acryl maakt het de nagel styliste mogelijk prachtige nagels te creëren in nog kortere tijd.

IBD is toegewijd aan de huidige salon professional en promoot het excelleren in nagel verzorging, door het aanbieden van begrijpelijke opleidingen en trainingen voor nagel stylisten. Ons opleidingsprogramma bestaat uit een "hands-on" training die de nagel professional opleidt met de nieuwste beschikbare technieken, verklaart de processen achter het product. Tevens geeft het manieren voor het succesvol opbouwen van een zaak en de winstgevendheid. U wordt opgeleidt door een IBD "Educator", welke uitstekend is getraind, iedere student zal de ongelofelijke voordelen van IBD producten ervaren.