Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies .

GelColor by OPI


At the speed of light!

gelcolor by O·P·I


GelColor by OPI draagt als een gel, maar voelt en ziet er uit als een nagellak!


In dit nieuwe GelColor systeem voor langhoudende kleur combineert OPI geavanceerde geltechniek met ultra snelle LED technologie, waardoor je bliksemsnel resultaat hebt met OPI's bestsellers nagellakkleuren.


GelColors worden in een ultrasnelle behandeling aangebracht door jou als Beauty professional en bestaan uit 100% gel. Hierdoor is er een onvergelijkbare optimale hechting en blijft de favoriete OPI kleur van je klant, afhankelijk van de conditie van de natuurlijke nagel, minstens 2 weken perfect glanzend zitten. GelColor wordt uitgehard onder een LED light waardoor het systeem onmiddellijk droog is. De klant kan dan ook alles meteen doen zonder dat de GelColor beschadigd!


GelColor by OPI is niet alleen ideaal voor je vingernagels, maar kan ook op je teennagels worden aangebracht voor een mooi verzorgd en longlasting eindresultaat.


Verwijderen kan de klant zelf doen of word gedaan door de Beauty specialist.


Opleiding GelColor by OPI


Een opleiding waarin je de technieken van GelColor by OPI leert - inclusief een uitgebreid opleidingspakket met alle benodigde werkmaterialen.

Verzorgde handen en voeten zijn tegenwoordig een vast onderdeel van onze lichamelijke verzorging. De consument van deze tijd wil graag alles makkelijk, snel en lang draagbaar.

GelColor sluit dan ook perfect aan bij de wensen van de moderne vrouw.


Deze opleiding bestaat zowel uit theorie als praktijk. Eerst wordt ingegaan op de theorie, waarin onder andere de anatomie van de natuurlijke nagel en hygiëne in de salon worden besproken.

Na een uitgebreide demonstratie gaan we over naar het praktijkgedeelte waarin alle GelColor technieken worden toegepast. Aan de hand van een stappenplan ga je GelColor aanbrengen op diverse modellen.


Het OPI opleidingsprogramma sluit naadloos aan op de praktijk en geeft je de mogelijkheid om je servicemenu eenvoudig en efficiënt uit te breiden.


Deze eenvoudige professionele werkwijze bezorgt elke beauty professional een snelle omzetverhoging.


Bent u een professional en nieuwsgierig geworden?

U kunt ons ten alle tijden bellen of e-mailen voor informatie.

Zie tevens onze agenda voor data van de workshop GelColor by OPI.