Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies .

Frezen zonder vrees

De elektrische manier van nagels vijlen, veelal aangegeven als "frezen", kan door ondeskundig gebruik nog wel eens een negatieve ondertoon hebben bij zowel nagelstylisten als de klant. Elektrisch vijlen is in deze tijd niet meer weg te denken, bij goed gebruik kan de freestechniek een overbelasting van de nek en schouders, die veel voor komt bij nagelstylisten, helpen voorkomen.

In 2 dagen leert u tijdens de workshop "frezen zonder vrees" hoe de machine werkt, welke bitjes u wanneer en met welk toerental kan gebruiken en hoe u de machine goed onderhoud en hygiënisch te werk gaat.


Aan bod komen onder andere:

 • Het gelijkmatig dun frezen van oud product
 • Los gelaten Acryl/Gel weghalen en Pocket lifting
 • De Smile-line uitfrezen
 • Voorbereiding van de natuurlijke nagel
 • Afwerking van nieuw aangebracht product


De 2-daagse cursus Elektrisch vijlen

 • 2 cursusdagen € 198 excl. BTW
 • Freesmachine vanaf € 89.95 excl. BTW


Materialen

Bent u al in het bezit van een freesmachine? Dan raden wij u aan deze met bijpassende bitjes mee te nemen zodat u tijdens de workshop met uw eigen freesmachine leert omgaan.

Hebt u nog geen freesmachine dan kunt u deze bij ons in de groothandel aanschaffen.


De cursus bestaat uit 2 volle cursusdagen van 9.30-16.00 uur.

 1. 1.De eerste dag heeft u nog geen model nodig. Wel is het de bedoeling dat u thuis 40 Nailtrainer nagelbedjes of oefentips met een complete French Manicure (20 Acryl en 20 Gel) hebben gemaakt. Neem uw Nailtrainer en losse nagelbedjes ook mee naar de training!
 2. 2.De tweede dag gaat u met de machine een echte nabehandeling geven bij een door u mee te nemen model.
  Dus minimaal 2 weken van te voren een set kunstnagels zetten bij uw model met een complete French Manicure (Acryl of Gel naar keuze!)


Nieuwsgierig geworden?

U kunt ons altijd bellen of e-mailen voor informatie en/of aanmelding.

Zie tevens onze agenda voor data van de workshop Frezen zonder vrees.