Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies .

FM Training

HEB JE EEN DROOM? Wil je deze droom verwezenlijken?


Wij zouden je daarbij een handje kunnen helpen.

Zeer interessante verkoop product voor in je salon en voor eigen gebruik

Geen investering (voorraad) met een leuke marge.


In plaats van dure marketingcampagnes die we kennen van exclusieve cosmeticamerken hanteert FM een verkoopmodel dat we Multi Level Marketing noemen. Samen met het brede assortiment en de lage prijs draagt dit model bij tot een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.


In de afgelopen jaren heeft FM haar product aanbod consequent uitgebreid. Momenteel bestaat alleen al het aanbod parfums, op de markt gebracht onder de naam Federico Mahora, uit meer dan 150 verschillende hoogwaardige geuren. Deze parfumlijn wordt dan ook als core-business voor de organisatie beschouwd. De basis van de parfumlijn heeft zijn oorsprong bij de specialisten van Perfand en Drom Fragrances die gezamenlijk garant staan voor een product van wereldklasse!


De geurcollectie wordt compleet gemaakt door body care producten zoals douchegels, bodybalms, aftershaves en voetverzorgingsproducten. Maar FM biedt méér. Inmiddels heeft de organisatie cosmeticaproducten, haarverzorgingsproducten, wellnessproducten (onder de naam 'Spa Senses') en huishoudelijke producten aan haar productassortiment ('For Home') toegevoegd.


Nieuwsgierig geworden? Bel ons voor een afspraak

Of meldt je aan voor onze GRATIS FM-info workshops. (zie Agenda)