Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies .

FM Producten

Betoverd door geuren

Met veel plezier ontvingen wij de mededeling dat de Spa Senses collectie werd bekroond in de nationale wedstrijd voor de beste verpakking van het jaar – Art of Packaging 2010 – in de categorie: Professional – Health and Beauty. In deze wedstrijd worden de meeste innovatieve en creatieve verpakkingen beloond en geëerd voor hun interessante vorm, gebruikswaarde , design en esthetische afwerking. Dus de prijs wordt gegeven aan die verpakkingen, die voldoen aan de eisen van zelfs de meest veeleisende consumenten. Daarom zijn we ook zo blij dat de producten van de Spa Senses collectie, waar u al dol op bent, ook werden gewaardeerd door specialisten.

We zijn graag omringd door schoonheid. En wanneer een aantrekkelijk flesje gecombineerd wordt met een verleidelijke geur is het plezier dubbel zo groot. Daarom zijn er tussen de nieuwe FM-producten door Federico Mahora, een aantal gloednieuwe parfums en eau de toilette van de luxury collection in aantrekkelijke flesjes. Volgens de huidige trends, zijn het vooral intrigerende, ambitieuze geuren, soms met een vleugje kruidigheid. Ik ben ervan overtuigd, dat deze nieuwe producten aan uw verwachtingen zullen voldoen.


Op weg naar schoonheid

Een mooi uiterlijk is een van de fundamenten van welzijn. Over de hele wereld gebruiken vrouwen make-up om zichzelf beter te presenteren en om hun eigenwaarde te verhogen. Zij willen hun schoonheid benadrukken ongeacht hun huidskleur. FM Group gaat op in deze behoeften: op vraag van hun distributeurs hebben ze een reeks foundations, Mineral powders en verhelderende concealers ontworpen voor mensen met een donkere huid.


In onze webshop bieden wij u nog andere nieuwigheden: siliconen basis voor make-up, losse poeders, wenkbrauw potloden en fantastische 3-stappen mascara, die uw wimpers spectaculair verlengt, verdikt en voedt.


Een nog rijker aanbod van de FM Group Make-Up cosmetica zorgt voor meer styling. Van klassiek tot het meest geavanceerd en zelfs een beetje gek – met sterke kleuraccenten op de oogleden. Zij proberen om al hun producten zo te ontwerpen dat de kleuren coherent of complementair zijn met elkaar. Je kan spelen met de kleuren en deze combineren, afhankelijk van welk effect u wenst te bekomen.


Bijgevolg gaan we richting schoonheid.


FM Group creëert voor jou de cosmetica die je netjes en elegant doet voelen. Iedere dag opnieuw.