Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies .

CND

Sinds 1979 werkt CND™ vanuit eigen laboratoria aan de ontwikkeling van kunstnagel producten die het voor de salon professionals wereldwijd mogelijk maken om mooie, draagbare, veilige, verfijnde en extreem sterke kunstnagels te creeren, natuurlijke nagels te verzorgen en te verfraaien.
Alle producten van CND™ worden continu verfijnd door ervaringen van nagelstylisten en klanten wereldwijd te toetsen. Hierdoor ontstaan steeds betere, veiligere en nieuwe producten.
Alle producten van CND™ zijn 99% hypoallergeen.
Al jaren worden de producten van CND™ genomineerd door professionals als beste product bij de “Nails readers choice awards”. In 2011 waren dat 19 awards waarvan 9 de eerste plaats behaalden o.a. SHELLAC™ 14+ day nail color , RETENTION+™, BRISA™ gelsysteem, SCRUBFRESH™, Spa Almond, Scentsations hand en body lotion en SOLAROIL™ enz.

De missie van CND™ is de salon en spa professional te voorzien van alles wat ze nodig hebben op het gebied van producten, diensten, onderwijs en ondersteuning om een zo hoog mogelijke kwaliteit van diensten te kunnen bieden op het gebied van nagelstyling.

Of het nu vingers of tenen zijn, nagels zijn het perfecte mode-accessoire om een kledingstuk of die subtiele flits van verwennerij te definiëren tot een persoonlijke look.
De visie en leiderschap van CND™ heeft hen het recht gegevenom samen te werken met de beste ontwerpers ter wereld o.a.  op de catwalks van New York, Parijs, Milaan en Dubai.
AP Cosmetics is sinds jaren officieel distributeur van CND™ en tevens opleidingslocatie voor alle CND™ gecertificeerde opleidingen en workshops.

Voor meer informatie over de CND™ opleidingen klik hier