Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies .

CND™ SPAMANICURE™

CNDTM SPAMANICURE™ Basis opleiding

Tijdens de workshop gaan we in op de basis manicure- en anatomie theorie, praktische manicure technieken, de paraffine behandeling en nagellak- en massage technieken.

De ochtend staat voor een groot deel in het teken van de theorie. Dit geeft u een goede basis voor het stellen van een nagel diagnose. Vanaf de middag wordt er gewerkt op een zelf meegebracht model met schone, natuurlijke nagels.


De volgende aandachtspunten worden o.a. behandeld:

  • Cosmetische behandeling
  • Behandelingsrituelen
  • Handmassage
  • Behandelingsprijzen
  • Anatomie van de handen


De manicure workshop vormt de perfecte basis om te kunnen starten met CNDT™ SHELLAC™ brand 14+ nail color en het geven van een uitgebreid SPAMANICURE™ menu aan uw klanten.


Lesdag: Zie de agenda voor data in 2016

Kosten: € 85,-- excl. btw en excl. pakket.

Model en lunch zelf verzorgen.

Het manicurepakket bestaat uit producten die u nodig heeft voor de workshop en is aan te schaffen voorafgaande aan de cursus. De producten kunt u vervolgens prima gebruiken in uw salon.

Heeft u zelf al producten in uw bezit, vraag dan de pakket lijst aan om te checken wat u mogelijk nog los kan aanschaffen. Tijdens de cursus wordt uitsluitend gewerkt met CNDproducten!

U kunt ook met onze materialen werken, kosten € 15,-- excl. btw.


De dag wordt, bij goed gevolgd, afgesloten met een CND™ Certificaat van deelname.

Meer informatie over de opleidingsdag en pakket prijzen kunt u inwinnen via info@pnccosmetics.nl