Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies .

CND™ Master Trainingen

Voor iedereen die zijn of haar technieken wil ''upgraden''naar een hoger niveau zijn door CND™ deze speciale ''Master'' trainingen in het leven geroepen.

Deze trainingen zijn speciaal ontwikkeld voor gevorderde stylistes.


Master Painter:

Tijdens deze master training gaan we dieper in op de technologie van CND™ SHELLAC™. Ook maakt u kennis met CND™ SHELLAC™ art. Een must have voor alle CND™ SHELLAC™ stylisten. Deze Master Class dient tevens als voorbereiding op een eventuele CND™ SHELLAC™ certificering. Aan bod komen de CND™ SHELLAC™ technologie, applicatie, kleurenleer en nog veel meer!


U werkt tijdens deze training met uw eigen CND™ SHELLAC™ materialen.

Om deze Master Class te kunnen volgen is het noodzakelijk dat u CND™ SHELLAC™ 1 Playstation & CND™ SHELLAC™ 2 Secrets of Succes heeft gevolgd.


Ter afsluiting van deze trainingsdag ontvangt u een CND™certificaat als bewijs van deelname.


Kosten:

€ 99,-- excl. btw & excl. Lunch


Master Architect:

Tijdens deze liquid & powder (CND™ Acryl) training gaan we verder in op de technieken voor het maken van een extreme verlenging door middel van het gebruik van CND™ Liquid & Powder. Deze Master Class leert u alles over de technologie van het bekende CND™ Liquid & Powder systeem en begeleid uw werk naar een hoger level.


U heeft voor deze training geen model nodig. U werkt met uw eigen CND™ materialen.

Ter afsluiting van de training ontvangt u een officieel CND™ Certificaat als bewijs van deelname.


Kosten:

€ 99,-- excl. btw & excl. Lunch


Master Sculptor:

Tijdens deze master training gaan we dieper in op de technieken voor de BRISA™ UV-gel, BRISA™ Lite Smoothing gel en BRISA™ Lite Scultping gel.

De traditionele CND™ BRISA™ is de enige UV-gel op de markt die zich hypoallergeen mag noemen en kent sinds de lancering in 2004 geen allergieën. Deze traditionele gel mag dus niet ontbreken in de hedendaagse professionele salon!


U heeft voor deze training geen model nodig. U werkt tijdens de training met uw eigen CND™ producten.


Na afronding van de trainingsdag ontvangt u een officieel CNDTM certificaat als bewijs van deelname.


Kosten:

€ 99,-- excl. btw & excl. Lunch


Meer informatie over data kunt u vinden via de agenda op deze website.

Aanmelden of informatie inwinnen kan via info@apcosmetics.nl met opgave van NAW-gegevens en telefoonnummer + voorkeur te volgen workshop en geplande datum/tijd.